Meghívó a „Krízis a családokban és a terapeutákban” workshopra


2017. április 28-29-30.
2017. április 28-29-én vendégelőadónk: Dr Klaus Antons.

Ezen a két és fél napos workshopon jobban megérthetjük a családrendszereken belüli kríziseket és  megtanulhatunk könnyebben bánni velük. Bár a krízisek fenyegető élmények, mindig tartalmazzák a fejlődés lehetőségét is.
Mindegy, hogy  pszichotikus vagy neurotikus krízisről van szó, a családon belüli alkoholizmusról, bántalmazásról és annak tabuvá tételéről, családi titkokról vagy a szülők, gyerekek és tanárok közti harcról. Krízis az, amit a terapeuta vagy a tanácsadó krízisnek érez és akként él meg.
A workshopon szó lesz a kríziselméletről. Azt követően néhány résztvevő krízisnek megélt szituációját jelenítjük meg, és dolgozzuk fel szupervíziós ülésben, szerepjátékkal és dramatikus munkával. Rendszerszemléletű, stratégiás és paradox módszereket használunk.
Hozzatok eseteket abból fogunk dolgozni

Dr. Klaus Antons (Németország) http://klausantons.de/ Egyike az első németországi csoportdinamikai szakembereknek; szociálpszichológus, kiképző csoportdinamikai tréner (DGGO), szupervízor (DGSv), coach, szervezetfejlesztő tanácsadó, családterapeuta. Dolgozott számos egyetem és képző intézet mellett a stuttgarti Moreno Intézetnek, és évekig dolgozott együtt pszichodrámavezetőkkel. Jelenleg főként független szupervizorként, csoportdinamikai trénerként tevékeny. Számos publikációi közül a népszerű A csoportdinamika gyakorlata c. könyve (Synalorg, 2006) magyarul is megjelent.

részvételi díj: 39000 ft
cím: Budapest, Wesselényi u. 71.
Jelentkezés. info@csaladrendszerterapia.hu
tarjanemoke@gmail.com
tel :  30-5281918
Ápr 28-án 14.00-20.00
29-én 9.30-19.00
30-án 9.30-17.00