150 órás önismereti pszichodráma-csoport Dr. Tarján Emőke és Zánkay András vezetésével


Vezetői párosunk pszichoterapeuta címmel és kiképző pszichodramatista címmel is rendelkezik, ezért a csoport 150 óráját  a pszichodramatista képzésben,  egyéb módszerspecifikus képzésben , és a klinikai szakpszichológus képzésben is elfogadják önismereti munkaként.

Találkozol újra meg újra a vággyal, hogy az élet kihívásai közepette nyugalomra, békére és elégedettségre juss önmagaddal és környezeteddel, ahelyett hogy reménytelenséget élnél meg ?

Szeretnél  jó kapcsolatban lenni önmagaddal és fontos céljaiddal, hogy megtalálhasd a megfelelő válaszokat az eléd kerülő helyzetekre? Vagy  állandó bizonytalanságot élsz meg és azt gondolod, akármit teszel, abból mindig csak valami rossz születik, legjobb ha nem is teszel semmit?

Szoktad kívánni, hogy harmóniára juss a kapcsolataidban, hogy el tudd fogadni és fogadtatni önmagadat, ahelyett hogy egyik elégedetlenségből a másikba esve, felelőst keress az elrontott helyzetekért?

Induló csoportunkban   hatékony együttműködést , az új és új helyzetek megtapasztalását, és azokra  megfelelő válaszok kialakítását tanulhatod. Ezáltal megszabadulhatsz a bénultság érzésétől, és elhagyhatod  berögzült, nem jól működő megoldásaidat.

Célunk lesz az önmagunkra és másokra történő jó ráhangolódás kialakítása és folyamatos fejlesztése. Így megszabadulhatunk   túlzásba vitt önkritikánktól és az önmagunkkal való elégedetlenségtől.

Új viszonyulásokat alakítunk ki önmagunk és a külvilág felé, amelyek hatékonyan segítik szakmai és magánéletünk kiteljesedését.

A Moreno-i klasszikus pszichodráma eszköztárával dolgozva, képzeletünk célirányos, kreatív működését fejlesztve, hozzálátunk életünk vonzó lehetőségeinek kikutatásához és megvalósításához. Erősítjük spontaneitásunkat, működésünk hatékonyságát.

A személyes fejlődés mellett hangsúlyt helyezünk a hatékony csoportmunka  kialakítására és tudatosítására is, hogy olyan célok megvalósítását is lehetővé tegyük, amelyek csak másokkal együttműködésben érhetőek el.

Mivel csoportvezetői párosunk pszichoterapeuta címmel, és kiképző pszichodramatista címmel is rendelkezik, a csoport 150 óráját  a pszichodramatikus képzésben,  egyéb módszerspecifikus képzésben , klinikai szakpszichológus képzésben is elfogadják önismereti munkaként.

Az arra rászorulók, a Klasszikus Pszichodráma Műhely Alapítvány támogatásával vehetnek részt a csoport munkájában.

További információ, illetve jelentkezés:

azankay@gmail.com

30-564-7811

vagy

tarjanemoke@gmail.com

30-528-1918