ICCT2021


Család- Rendszer Terápiás Műhelyünket érte az a megtiszteltetés, hogy idén októberben megrendezhetjük  a harmadik  ICCT( International Conference on Contextual Therapy) nemzetközi Böszörményi-Nagy Iván kontextuális szemléletű konferenciáját.

Különböző országokból érkeznek neves kontextuális szemléletű előadók. USA, Israel, Hollandia, Belgium stb. A felkért előadók előadásai mellett helyet adunk mindazoknak, akik szívesen csatlakoznak saját előadással, workshoppal. Ezeknek az előadásoknak a beadási határideje 2021. április 15-én lejár. Ezúton is biztatunk, hogy ha van kedved, jelentkezz, hogy megosszad tapasztalataidat, megfigyeléseidet.

https://icct2020.com/submission/

Mivel a konferencia nyelve magyar-angol, az előadást magyar nyelven is megtarthatod. Magyar résztvevőknek a három nap előadásain, közös étkezésein, közös programjain való részvételi díj 100.000 Ft. Ebbe az összegbe beletartozik egy ingyenes részvétel az egyébként 45000 Ft értékű workshopjaink valamelyikén. Várjuk jelentkezésedet az info@csaladrendszerterapia.hu email címen.