ICCT2021


Család-Rendszer Terápiás Műhelyünket érte az a megtiszteltetés, hogy idén októberben megrendezhetjük a harmadik ICCT (International Conference on Contextual Therapy) nemzetközi Böszörményi-Nagy Iván kontextuális szemléletű konferenciát.

Magyarország, USA, Izrael, Hollandia, Belgium, Németország és Franciaország képviseletében érkeznek előadóink, elismert nevek a pszichológia, szociális munka, orvostudomány és újságírás területéről.

A program orvosok, szakpszichológusok számára akkreditált, 25 ponttal.

A konferencia angol nyelvű, szinkrontolmácsolás biztosított, angol-magyar nyelven. Részletes szakmai programunkat lejjebb találják, az estéket Palya Bea és a pécsi Varázstükör Playback Társulat színesíti.

A részvételi díj SZEMÉLYES jelenléttel 95.000 Ft, mely tartalmazza a konferencia összes rendezvényén való részvételt, 25 akkreditációs pontot, az ebédet és frissítőket a szünetekben, illetve a jegy felmutatásával a későbbiekben ingyenesen részt lehet venni műhelyünk valamelyik 3 napos workshopján, 45.000 Ft értékben.

A csak szakmai programon ONLINE részvételt is biztosítunk, díja 75.000 Ft, mely tartalmazza a 25 akkreditációs pont megszerzéséhez szükséges tesztkitöltést, a Tea Terem előadásainak élő közvetítését és hozzáférést a konferencia felvételeihez, anyagaihoz.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

További információ és regisztrációs díj rendezése: info@csaladrendszerterapia.hu

Programfüzet letöltése