ICCT2021


Család-Rendszer Terápiás Műhelyünket érte az a megtiszteltetés, hogy idén októberben megrendezhetjük a harmadik  ICCT (International Conference on Contextual Therapy) nemzetközi Böszörményi-Nagy Iván kontextuális szemléletű konferenciát.

Különböző országokból érkeznek neves kontextuális szemléletű előadók. USA, Israel, Hollandia, Belgium stb. A felkért előadók előadásai mellett a szakmai programban helyet adtunk mindazoknak, akik kifejezték igényüket  saját előadás, workshop megtartására.

A Gellért Szálló Tea szalonjában zajlik majd az orvosok, szakpszichológusok számára akkreditált program. Szinkron tolmácsolással, angol-magyar nyelven.

A kisebb termekben szintén előadások, és workshopok futnak.

A kávészünetekben és ebédszünetekben megvendégeljük a résztvevőket. A szakmai programok után 19.00-től esti programok következnek. Többek között Palya Bea és a pécsi Varázstükör Playback Társulat  részvételével.

Magyar résztvevőknek a három nap előadásain, workshopjain, étkezésein, közös programjain való részvételi díj 95.000 Ft. A jegy felmutatásával a későbbiekben ingyenesen részt lehet venni műhelyünk valamelyik 3 napos workshopján, mely egyébként 45000 ft-ba kerül.

A csak  szakmai programon online részvétel ára 75000 Ft. Az akkreditációs pontok megszerzéséhez szükséges tesztkitöltés ebben a formában is működik.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

További információ és regisztrációs díj rendezése: info@csaladrendszerterapia.hu

Orvosok, szakpszichológusok regisztrációja: info@szakmaitovabbkepzo.hu